Workshops voor scholen, instellingen en bedrijven

Op deze pagina vindt u workshops voor groepen ouders, kinderen of medewerkers. Heeft u een vraag of wilt u weten wat ik voor uw instelling of bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met: ilona@kindercoachgoes.nl.

Workshop: Klaar voor de grote stap?

De overgang van de basisschool naar de middelbare school is voor velen een grote stap. Er verandert veel in het dagelijkse leven van kinderen: andere schooltijden, verder fietsen, meer huiswerk en nieuwe sociale contacten. Voor ouders betekent deze stap: loslaten. En dat is best een dingetje.
Wat kunnen ouders nu al doen om hun kind, en zichzelf, zo goed mogelijk voor te bereiden op deze stap? Om ervoor te zorgen dat hij/zij straks stevig in zijn schoenen staat?

Als je een kind wilt leren opstaan, moet het af en toe kunnen vallen...

In deze workshop voor ouders gaan we kijken naar de dagelijkse uitdagingen van het voorgezet onderwijs. Aan de hand van praktische voorbeelden van nu (huiswerk maken, tas inpakken en conflicten met klasgenoten) bespreken we manieren om kinderen meer zelfvertrouwen te geven. Zodat ze beter voorbereid zijn op wat er straks van hen verwacht wordt.

Praktische informatie
Deze workshop is bedoeld voor ouders van groep 7 en 8 en zal 1 1,5 uur duren. Het maximum aantal deelnemers is 30.
De kosten voor deze workshop bedragen 275 euro. Dit bedrag is inclusief materiaal en exclusief 21% BTW en reiskosten (0,25 euro per kilometer).- KinderCoach Goes
- KvK nummer 59513438
- BTW id nummer: NL002013703B32
- Algemene Voorwaarden
- Privacyverklaring